Onderwerp: Basterdsuiker
Hallo.
Ik heb een probleem.
Wij wonen in Duitsland en daar kent men de Basterdsuiker niet.
Wat kan ik daarvoor in de plaats nemen?
Lg uit Ihlow-Riepe Duitsland.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Basterdsuiker
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo.
Ik heb een probleem.
Wij wonen in Duitsland en daar kent men de Basterdsuiker niet.
Wat kan ik daarvoor in de plaats nemen?
Lg uit Ihlow-Riepe Duitsland.
Als ik basterdsuiker vertaal krijg ik Farinzucker. Kun je daar niets mee?
Hallo Marianne.
Ik heb inmiddels gehoord dat Basterdsuiker in Duitsland niet bestaat/verkocht word.
Dat geeft bij het bakken soms best problemen.
Nu moet ik dus uitzoeken wat een goede of zelfs betere vervanger is van Basterdsuiker.
Heel erg bedankt voor je antwoord.
Misschien is fijne kristalsuiker n goede vervanger?
De fijnste kristalsuiker gebruiken geeft een goed resultaat. Je kan 2 % van de suiker vervangen door blanke stroop of honing . Het enige waar je op moet letten is dat de suiker voldoend is opgelost.
Dankjewel ''Lange Delftje'' hier kan ik iets mee.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Basterdsuiker
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.