Onderwerp: Ruby chocolade Dessert met frambozenmousse en witte chocolade bavarois
Dessert gemaakt van Ruby chocolade met witte chocolade bavarois, Frambozen couilis, Frambozenmousse en zelf gemaakte witte bros chocolade.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Ruby chocolade Dessert met frambozenmousse en witte chocolade bavarois
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Dessert gemaakt van Ruby chocolade met witte chocolade bavarois, Frambozen couilis, Frambozenmousse en zelf gemaakte witte bros chocolade.
Kan de fotos hier niet zien, maar klinkt superlekker!!!
Kan de fotos hier niet zien, maar klinkt superlekker!!!
wat vreemd, ik zie ze wel.
Wauw, wat mooi Marion! Hoe maak je in vredesnaam witte broschocolade??? Ziet er spannend uit.
Tieneke
Nu wel, wat knap! Ziet er goed uit
Wauw, wat mooi Marion! Hoe maak je in vredesnaam witte broschocolade??? Ziet er spannend uit.
Tieneke
Hallo Tineke, dankjewel en hier het recept voor de bros chocolade
Witte chocoladebros
200 g witte chocolade
80 g cacaoboter
Witte chocoladebros:
Smelt de chocolade en cacaoboter tot 45 °C en roer tot de cacaoboter volledig opgenomen is. Vul een sifonfles en plaats er 3 gaspatronen op. Schud de sifonfles en spuit de massa in een vacuumbestendige emmer. Trek de massa omhoog met een vacuumpomp en laat volledig uitharden in de diepvriezer. Laat de bros ontdooien op kamertemperatuur en breek in kleine stukjes
Nu wel, wat knap! Ziet er goed uit
Dankjewel
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Ruby chocolade Dessert met frambozenmousse en witte chocolade bavarois
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.