1 Laatst bewerkt door LaLuub (11-01-2019 16:14)

Onderwerp: Platvoet en z'n vriendje

Het systeem heeft kuren, alle tekst en afbeeldingen zijn ineens weer verdwenen. Dus in de herkansing  ;) 

Voor mijn lieve kleine achterneefje. 
Verre van perfect, maar hij was er echt superblij mee, en dus ben ik ook tevreden.  :+
Moest ineens last minute nog de dino's boetseren (er zouden eerst gekochte op de taart komen). Dus dat ging ten koste van én de dino's én de rest van de taart netheid en afwerking. Werd even 'hatseflats'  :lol:  .

Heel veel taart. Het landschap links is een red velvet met creamcheese frosting en kersen vlaaivulling. Onder de rivier en rechts vd rivier is een hummingbird met limoen cream cheese frosting en pecannoten. En de vulkaan is een vanille biscuit met frambozenyoghurtbavarois, halfzoete frambozenjam en witte chocolademousse met wat citroen

https://i.pinimg.com/564x/dd/94/5a/dd945ab603e97d1b4fdad0718640e7c8.jpg

https://i.pinimg.com/564x/5b/dc/00/5bdc000deeac35b734df37cf9f6fec93.jpg

https://i.pinimg.com/564x/17/cd/3a/17cd3ac935138ee4686a3765a6842c00.jpg

2

Re: Platvoet en z'n vriendje

Ik vind hem super goed gelukt!!!
En de vullingen klinken heel lekker

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

3

Re: Platvoet en z'n vriendje

Nou, ik zie niets terug van de "hatseflats", ik zie een prachtige taart met hele leuke dino's! Ik kan mij voorstellen dat je achterneefje er blij mee was.

Super mooi en klinkt ook erg lekker.

4 Laatst bewerkt door LaLuub (15-01-2019 23:09)

Re: Platvoet en z'n vriendje

Dank je wel Lady-Vall!

En Nice Lady: Lief, dank je wel, 

Nice lady schreef:

Nou, ik zie niets terug van de "hatseflats", ik zie een prachtige taart met hele leuke dino's! Ik kan mij voorstellen dat je achterneefje er blij mee was.

Super mooi en klinkt ook erg lekker.

maar 1 blik op de vulkaan (o.a. de zichtbare rand vh board, en het niet mooi schuin aflopen, en...), en dan barst ik zelf bijna (in tranen) uit   O-) En dan kijk ik nog niet eens naar de rest :lol:
Nee hoor, zo erg is het ook niet, maar het is echt absoluut niet zo netjes als wat ik normaal wil. Maar het is wat je zegt: voor mijn achterneefje waren het gewoon hele leuke dino's. Zo'n kindje kijkt echt niet of de taart wel perfect is, en de dino's netjes afgewerkt. Die vind 'm gewoon mooi en hij herkende Platvoet en Cera direct *D

5

Re: Platvoet en z'n vriendje

Ik begrijp je volkomen hoor!
Maar dat is het "grappige", zelf zien we elk minpuntje (of in onze ogen minPUNT) en de ontvanger ziet er helemaal niets van!
Ik laat mijn man altijd alles keuren en hij ziet nooit iets, maar ik zie idd elke scheve randje, of niet netjes afgewerkt plaatje. Zullen we altijd blijven houden  :)