Onderwerp: Cupcakes houdbaarheid
Lieve medebaksters,
Ik heb even een vraagje m.b.t. cupcakes.
In het "verleden" heb ik er al veel gemaakt, maar altijd voor eigen gebruik, of als traktatie op mijn werk, maar nu voor het eerst als echte bestelling. En dan krijg ik toch weer de zenuwen
Zondag 12.00 uur worden er 30 cupcakes opgehaald: 15 unicorn met toef, 8 M&M met toef en 7 M&M met marsepein gezichtje.
Die gezichtjes ga ik morgen maken, daar heb ik geen vraag over. Maar die toeven....
Zaterdag ga ik de cupcakes bakken, maar kan ik later op de dag de toeven al spuiten? Of "moet" ik dat echt zondag doen?
Voor mijn eigen verjaardag doe ik uiteraard alles de dag ervoor en dat smaakt de volgende dag prima, maar als bestelling wil ik geen flater slaan.
Ik bewaar de cupcakes in een kartonnen taartdoos, buiten de koelkast.
Als ik de toeven zaterdag al spuit, zet ik de kartonnen doos dan wel in de koelkast, of laat ik die in bijvoorbeeld de garage staan (koeler dan in huis, maar niet zo koel als de koelkast.
Sorry, ik hoop dat ik hierna alles (aan) durf