1

Onderwerp: Amandel Kokos cake glutenvrij en gemaakt met Zusto

Vanavond visite maar die is ook aan de lijn dus ik mocht niet bakken.
Nu toch gebakken maar met amandelmeel en de suiker vervangen voor zusto ( dat is een suikervervanger met 75% minder suiker maar smaakt erg lekker zonder bij of nasmaak)
Dus koolhydraatarm, glutenvrij en ik kan je zeggen hij is heerlijk want heb net een klein stukje geprobeerd :)

https://myalbum.com/photo/NzV0wc8KVaw1/360.jpg

https://myalbum.com/photo/MMtrCGfo8KBE/360.jpg

https://myalbum.com/photo/V5Q99cs9at1h/360.jpg

https://myalbum.com/photo/SoZkaQlppdkJ/360.jpg

2

Re: Amandel Kokos cake glutenvrij en gemaakt met Zusto

Heeeeerlijk, kokosfan hier! Ziet er heel lekker uit

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

Re: Amandel Kokos cake glutenvrij en gemaakt met Zusto

lady-vall schreef:

Heeeeerlijk, kokosfan hier! Ziet er heel lekker uit


Hij was echt heel erg lekker hij was heel snel op hier.
en niet slecht hè want er zat amandelmeel en zusto in.

Re: Amandel Kokos cake glutenvrij en gemaakt met Zusto

Ik hou niet van kokos... Maar hij ziet er goed uit! ;)

Re: Amandel Kokos cake glutenvrij en gemaakt met Zusto

Elize van B. schreef:

Ik hou niet van kokos... Maar hij ziet er goed uit! ;)

Nee mijn zoon ook niet haha die pakte een stukje en toen vroeg hij, zit er soms kokos in hihi.

6 Laatst bewerkt door LaLuub (09-11-2018 13:25)

Re: Amandel Kokos cake glutenvrij en gemaakt met Zusto

Lekker! ik gebruik zelf een bijna gelijk recept v Ottolenghi, en maak die SV   :9  :9
(Als je die met blauwe bessen maakt zit er nog 70 g zelfr.bakmeel in om de sappigheid vd bessen te absorberen; maar zonder de bl.bessen kun je het bakmeel uit het recept weglaten, en daarmee wordt het recept ook GV). Aldus Ottolenghi's boek SWEET.  ;) . Maar als het niet persé GV moet zijn, dan is de toevoeging vd blauwe bessen en wat bakmeel echt ENORM lekker  :9 :9

Re: Amandel Kokos cake glutenvrij en gemaakt met Zusto

LaLuub schreef:

Lekker! ik gebruik zelf een bijna gelijk recept v Ottolenghi, en maak die SV   :9  :9
(Als je die met blauwe bessen maakt zit er nog 70 g zelfr.bakmeel in om de sappigheid vd bessen te absorberen; maar zonder de bl.bessen kun je het bakmeel uit het recept weglaten, en daarmee wordt het recept ook GV). Aldus Ottolenghi's boek SWEET.  ;) . Maar als het niet persé GV moet zijn, dan is de toevoeging vd blauwe bessen en wat bakmeel echt ENORM lekker  :9 :9

Oké dankjewel voor de informatie :)
Ik hoef niet echt glutenvrij hoor maar het recept was toevallig glutenvrij :)