Onderwerp: Red Velvet Cake; wat moet ik weten mbt vullen/decoreren/invriezen?
Hi,
Over een paar weken wil ik mijn eerste Red Velvet taart maken. Ik heb hiervoor FunCakes mix in huis. Het is de bedoeling dat deze gebruikt wordt om een taart versierd met fondant van te maken. Ik wil de taart gaan vullen met cheesecakevulling (1 citroen, 300 gram roomkaas, 300 milliliter slagroom, 120 gram witte basterdsuiker) en gaan afsmeren met witte chocoladeroom (350 gram witte chocolade, 600 gram roomkaas, 300 gram poedersuiker, 20 gram boter, 2 theelepels vanille-extract)
Een aantal vragen hierover...
1. Kan dit überhaupt? Ik bedoel kan ik fondant bekleden als ik de taart af smeer met de witte chocoladeroom of moet ik hier iets anders voor verzinnen? (Zo ja, welke suggesties zijn er)
2. Kan ik de taart als hij af is (dus gebakken, gevuld en gedecoreerd) invriezen?