Onderwerp: Weer een fraaie bruidstaart met ouwelbloemen!
Deze keer voor een 50 jarig huwelijk, goud, een 50 en ringen waren 'de vereisten' . Weer met ouwelbloemen, een beetje 'mijn ding' op het moment !
Deze keer de bloemblaadjes geveind, geeft een mooi effect. UIteindelijk vind ik het geheel net een beetje 'slap' ogen. Ik smeer de ouwel nu in met een mengeltje van glycerine, water en gelatine (gevonden op het www) om de ouwel minder breekbaar en meer flexibel te maken, dat droogt weer mooi op, maar misschien wordt het daardoor nu een beetje te slap...? Ik zie zo her en der ook wat 'dunnen plekken' op de ouwelvellen ontstaan.
De topper is gemaakt met Isomalt.
En voor het eerst gewerkt met eetbaar kant. Dat is leuk zeg! Kon het niet laten om meteen nog een aantal molds in China te bestellen .
De taart is gevuld met veelvruchtenjam en Zwitserse Room met verse frambozen
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"