1

Onderwerp: Cupcakes

Hallo allemaal.

Voor de kerstviering van mijn dochters school, heb ik beloofd cupcakes te maken.
Ik heb de mix van funcakes besteld, daar moet roomboter in.
Welke kan ik het beste gebruik, gezout of ongezout en proef je dan smaakverschil?
Hoe kan ik het beste cupcakes van te voren bakken en bewaren?
Ik wil ze graag de dag van te voren bakken en op de dag van de viering toeven erop.
Ik wil van marsepein sterren maken, hoe kan ik dit van te voren maken en bewaren?

Bedankt voor de hulp! Linda.

2

Re: Cupcakes

hoi,

Ik zou dat niet met gezouten boter doen hoor ! Persoonlijk vindt ik dat niet te narsen ;-)
Je kunt ze van te voren bakken, geen probleem, en dan gewoon luchtdicht verpakken.

Sterren van marsepein daar kan ik je niet mee helpen want ik werkte zelf altijd alleen maar met fondant.

good luck.

back in the world of baking !!

3

Re: Cupcakes

De sterren Enzo kan je van te voren maken, ik bewaar het in een taart doos op bak papier :)

4

Re: Cupcakes

Ongezouten roomboter idd.
Hoe wil je sterren op de cupcake doen? Plat of rechtop? Als je wilt dat de marsepeinen sterren zacht blijven zou ik ze op huishoudfolie of bakpapier leggen (op een harde ondergrond) en dan daaromheen weer huishoudfolie of een zipzakje.