Onderwerp: Modeleerchocolade
Ik heb witte modeleer chocolade gemaakt, nu wil ik hem gebruiken
Kneden en dan valt hij volledig uit elkaar ik krijg geen zachte kneedbare bol
Hoe kan ik dat oplossen
Is 1 kg witte chocolade
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Modeleerchocolade
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb witte modeleer chocolade gemaakt, nu wil ik hem gebruiken
Kneden en dan valt hij volledig uit elkaar ik krijg geen zachte kneedbare bol
Hoe kan ik dat oplossen
Is 1 kg witte chocolade
Nooit gemaakt nog , dus hoop dat iemand een tip voor je heeft
Tjonge, hoe maak je zoiets dan? Mijn eerste gedachte is dat er vet bij moet om het beter hanteerbaar te maken. Welke soort vet heb je gebruikt om het te maken? Kun je met een klein beetje proberen of het werkt?
Tieneke
Als iets van chocolade uit elkaar valt dan moet er geen vet bij maar water.
Dat het uit elkaar valt is een soort schiften.
PS Ik heb ook altijd ruzie met modeleer chocolade.
Echt? Water en chocolade zijn toch geen vrienden? Maar ik heb wel eens een filmpje gezien dat de chocolade in eerste instantie altijd hard is en je het eerst goed moet kneden voordat je modelleerchocolade hebt?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Modeleerchocolade
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.