Onderwerp: Enchanted cream met witte chocolade
Ik las over deze vulling op het forum. Lijkt mij erg lekker en die wil ik dus graag een keer proberen. Weet iemand misschien welke verhoudingen ik dan aan moet houden?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Enchanted cream met witte chocolade
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik las over deze vulling op het forum. Lijkt mij erg lekker en die wil ik dus graag een keer proberen. Weet iemand misschien welke verhoudingen ik dan aan moet houden?
Hoi Anja,
Ik gebruik vaak gesmolten chocola door de EC, het is een kwestie van lekker proeven tussendooor, er is denk ik niet echt een verhouding voor.
groetjes Vonn
Nee, ik doe het ook gewoon op de tast en proeven tussen door, erg lekker hoor
Dank voor jullie reactie. Jullie passen dus niet de hoeveelheid melk/water aan vanwege de witte chocolade?
Nee ik in elk geval niet
Nee ik ook niet
Groetjes Vonn
Thanks! hij is erg lekker geworden.
Ik heb nog wel een aanvullende vraag. Ik heb de taart afgesmeerd met de enchanted cream en hij staat in de koelkast. Wordt dat nog iets harder? Ik wil hem nl bekleden.
Ik weet niet of dat zo’n succes wordt, lijkt mij dat er veel te veel vocht inzit om de taart te kunnen bekleden, ben bang dat je fondant dan heel snel smelt. En echt hard worden doet de enchanted cream niet, dat is juist een zachte, luchtige creme
Nee ik zou er ook geen fondant over doen zit veel vocht in
Ik heb het een nachtje in de koelkast laten staan en toen bekleed. Gisteravond was het fondant gelukkig nog steeds prima.
Gelukkig , dat het goed is gegaan
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Enchanted cream met witte chocolade
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.