Onderwerp: Spoedvraag royal icing botercreme of marsepein
Ik ga vanavond 3 taarten bakken om morgen te versieren waarna ze wordrn opgehaald en vrijdag gegeten. 
Ze zullen dus in de koelkast staan...
Vraag: ik wou bij eentje aan de zijkant van die omgedraaide boogjes spuiten van royal icing en stipjes  en bij een ander de namen erop spuiten.  
Maar nu vraag ik me af of dat wel kan omdat ze in de koelkast gaan en ik ergens las dat dat niet kan bij gebruik van royal icing.
Dus nu vraag ik me af of ik ze van marsepein moet maken of botercreme.... het leek mij wel makkelijk om de namen te spuiten onder ze zo lang zijn en ik heb letters heb dus dat doe ik altijd nogal lang over als ik ze van marsepein maak.  Mar verder heb ik nog maar 1 keer eerder royal icing gebruikt...
Ik hoop dat iemand tijd heeft snel te antwoorden.... fingers crossed.
Dus: kan je royal icing gebruiken als de taart erna nog bijna drie kwart dag in de koelkast gaat
Heel erg bedankt vast
Minke
 . Wanneer ik letters maak van marsepein doe ik altijd tylose erdoor. Het wordt nooit zo hard als bij fondant maar de letters komen er steviger uit en blijven in vorm. 
 . Mijn ervaring is dat ik bij rood, zwart, paars, donkerblauw en donkergroen meestal heel veel kleurstof nodig heb waardoor het (marsepein, fondant, botercreme enz) wat minder stevig wordt en lastig mee te werken. 
