1

Onderwerp: Hoe zo taart laten 'zweven'

Superleuk idee dit! Maar geen flauw idee hoe ik dit doe... Iemand ideeën?

https://s26.postimg.org/l7at6ujf9/FB_IMG_1505588350836.jpg

2

Re: Hoe zo taart laten 'zweven'

Dowels door de ondertaart heen laten steunen op je onderplaat.
Allemaal op gelijke hoogte afknipppen (misschien zelfs helemaal niet afknippen afhankelijk van de lengte van je dowels).
Bovenop je dowels een drupje foodcoloring en dan rustig en nauwkeurig je drum voor je boventaart daar bovenop leggen. Als je dan die eraf pakt, zie je keurig de punten waar de dowels tegen je drum zaten. Op die plekken een klein gaatje maken in je drum (niet door en door, maar zodanig dat ie er een paar mm invalt).
Dan een drupje royal icing of piping gel voor te plakken in de gaatjes of bovenop de stokjes, wat het makkelijkst is. Taart op drum zetten (vastzetten met botercreme/ganache/piping gel; evt nog verder afwerken) en dan in zijn geheel bovenop de stokjes zetten, met de stokjes in de gaatjes.

Zo zou ik het doen.

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

3

Re: Hoe zo taart laten 'zweven'

Goed idee :D  :thumb:

4

Re: Hoe zo taart laten 'zweven'

Ja, lijkt mij ook. Slim idee ook om kleine gaatjes te maken voor die dowels, ik had waarschijnlijk een wiebelig iets gehad wat je niet meer kunt verplaatsen :D