1

Onderwerp: Vullen met swiss meringue botercrème... Hoeveel nodig?

Hoi allemaal!

Ik heb al een tijd gezocht... Maar ik kan het niet echt vinden. Hoeveel denken jullie dat ik nodig heb om 3 taarten van 10, 16, 22 cm met drie lagen chocolade meringue botercrème te vullen? Dus niet afsmeren!!

Ik gebruik deze verhouding:

125 gr eiwit
250 gr suiker
250 gr boter
160 gr gesmolten pure chocolade

Ik dacht ongeveer 2,5 keer dit recept... Wat denken jullie? Heb ik meer of minder nodig? Zo ja, hoeveel?

Dankjulliewel ;)

2 Laatst bewerkt door Baklataart (20-07-2017 09:55)

Re: Vullen met swiss meringue botercrème... Hoeveel nodig?

Ja ,ik denk dat 2 keer ook genoeg is zeker als je er niet mee gaat afsmeren maar je kan het restant ook in vriezen natuurlijk.

Denk zelfs dat 2x nog veel is hoor 2 pakjes boter  :think:

Succes in elk geval zal zeker goed komen :)

Re: Vullen met swiss meringue botercrème... Hoeveel nodig?

Baklataart schreef:

Ja ,ik denk dat 2 keer ook genoeg is zeker als je er niet mee gaat afsmeren maar je kan het restant ook in vriezen natuurlijk.

Denk zelfs dat 2x nog veel is hoor 2 pakjes boter  :think:

Succes in elk geval zal zeker goed komen :)

Dankjewel! :) dan doe ik het met twee keer het recept. En als ik over heb vries ik misschien wel in inderdaad.

Re: Vullen met swiss meringue botercrème... Hoeveel nodig?

Bakla, omdat jij dacht dat twee keer ruim genoeg was heb ik dat aangehouden. En was inderdaad meer dan genoeg. Heb nog aardig wat over;) bedankt nog!

5

Re: Vullen met swiss meringue botercrème... Hoeveel nodig?

Elize van B. schreef:

Bakla, omdat jij dacht dat twee keer ruim genoeg was heb ik dat aangehouden. En was inderdaad meer dan genoeg. Heb nog aardig wat over;) bedankt nog!

Dat is mooi en leuk dat je het nog schrijft :)