Onderwerp: Vulling bruidstaart warme dag
Hallo allemaal,
Komende week ga ik mijn eerste bruidstaart maken. Hartstikke spannend natuurlijk.
Met het bruidspaar heb ik alle vullingen besproken en geproefd. Iedere laag krijgt een andere vulling (stapel, 3 hoog). In iedere laag komt echter een bavaroisvulling en daar zit em nu net het probleem. De voorspelling is dat het op de dag van de bruiloft 27 graden wordt. Een slagroomvulling vind ik dan te riskant en ik ben op zoek naar een veiligere variant, maar wel zo dat de smaken niet te zeer afwijken van wat het bruidspaar heeft gekozen.
Zouden jullie mee willen denken? Het gaat om de volgende vullingen:
- Aardbeienbavarois en banketbakkersroom
- Banaanbavarois en witte chocolade-yoghurt crème
- Mangobavarois en liqor43 botercreme
Ik zie het zelf even niet meer en ben best zenuwachtig omdat het de eerste keer is. Hoop dat jullie willen meedenken.
Alvast bedankt!