Onderwerp: Aardbeien-Limoen Bavarois op cake.
Ik zag deze voorbij komen ergens en dacht die ga ik voor het weekend maken dan hebben de mannen weer wat lekkers in het weekend
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Aardbeien-Limoen Bavarois op cake.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik zag deze voorbij komen ergens en dacht die ga ik voor het weekend maken dan hebben de mannen weer wat lekkers in het weekend
Ohhhh, dit ziet er echt weer fantastisch uit
Die mannen van jou boffen maar met al dat lekkers
Fijn weekend en een hele fijne moederdag!!
Ohhhh, dit ziet er echt weer fantastisch uit
Die mannen van jou boffen maar met al dat lekkers
Fijn weekend en een hele fijne moederdag!!
Dankjewel en ja die gaat wel op denk ik
Voor jou ook een fijne moederdag
Oew wauw, ziet er geweldig uit! En lekker ook, Gave vorm gebruikt ook!
Goed weekend!
Het water loopt me in de mond! Ziet er echt prachtig uit.
Wat lijkt me dat lekker fris!jummmm
Dankjewel weer dames en ik weet niet of jullie het recept willen hebben maar dat zal ik even plaatsen
Ik hoop dat jullie het zo kunnen lezen
Ik denk het niet hè zo te zien.
Ik heb het even uitgetikt.
Bavarois met Limoen en Aardbei
Voor de bodem bak ik een cake.
Voor de vulling:
250 gram kwark
250 gram slagroom
8 blaadjes gelatine
120 gram suiker
250 gram aardbeien
3 limoenen
Klop de slagroom lobbig en zet koel weg.
Pers de limoenen uiten doe het sap houd twee eetlepels achter samen met de 60 gram suiker in een pannetje.
Maak ook 200 gram aardbeien schoon en purrer deze met een staafmixer en ook dit met 60 gram suiker in een pannetje doen.
Week 5 blaadjes gelaine in koud water, verwarm de aardbeienpuree tot deze goed warm is maar het hoeft niet te koken.
Knijp het overtollige water uit de gelatine blaadjes en doe het bij de warme aardbeienpuree tot deze is opgelost en doe 2 eetlepels limoensap bij de àardbeienpuree.
Roer de 125 gram kwark los en doe dat bij de aardbeienpuree, spatel daarna 125 gram van de lobbige slagroom toe en spatel ook deze erdoor.
Doe dit in de vorm en als je de witte eerst wil dan draai je het om.
wanneer de aardbeienkwark stevig is kan je het limmoenmengsel erbij doen.
week 3 blaadjes gelatine in koud water en verwarm de limoen met de suiker.
Haal van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatine erbij tot deze is opgelost.
Spatel de kwark er doorheen en daarna de slagroom en verdeel het over de aardbeienlaag.
Zet in de koeling voor 4 uur maar liever een hele nacht en decoreer met aardbei.
Super weer, dank je wel dat je steeds de moeite neemt om alles te delen
Super, dank je wel!
Wat een grappig model
Wat een grappig model
Dankjewel en ja dat vond ik ook vandaar ik hem besteld had
En geen dank dames ik deel het recept graag als ik iets gemaakt heb dus helemaal geen probleem hoor.
Ik deel de recepten ook altijd op mijn pagina op facebook dus kan ik het hier ook wel plaatsen toch
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Aardbeien-Limoen Bavarois op cake.
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.