Onderwerp: Snicker cookies
Weer even geprobeerd wat te bakken maar heb veel last van mijn rug en benen dus volgende keer een receptje uitzoeken wat iets minder werk is :-)
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Snicker cookies
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Weer even geprobeerd wat te bakken maar heb veel last van mijn rug en benen dus volgende keer een receptje uitzoeken wat iets minder werk is :-)
ohhh, dat ziet er weer heerlijk uit zeg!!!
jammer dat je zoveel last van je rug en benen hebt, dat is zeker het gevolg van de therapie
sterkte met alles hoor, we denken aan je
ohhh, dat ziet er weer heerlijk uit zeg!!!
jammer dat je zoveel last van je rug en benen hebt, dat is zeker het gevolg van de therapie
sterkte met alles hoor, we denken aan je
Dankjewel en het zal vast steeds wat beter gaan dus komt goed
Leuk om weer iets van je te zien, ze zien er zalig uit!! Hoop dat je je snel beter voelt
Wil je trouwens het recept verklappen voor deze lekker uitziende koekjes ?
Oh, Marion: ik krijg altijd trek als ik jouw creaties zie! Nu ook weer! Hoe doe je dat toch iedere keer?
Maar wel vervelend voor je, dat je dan zo'n last krijgt van je rug en benen. Rustig aan dan maar! Sterkte!
Oh, Marion: ik krijg altijd trek als ik jouw creaties zie! Nu ook weer! Hoe doe je dat toch iedere keer?
Maar wel vervelend voor je, dat je dan zo'n last krijgt van je rug en benen. Rustig aan dan maar! Sterkte!
Dankjewel dat is aardig van je en ach het komt op een dag vast weer allemaal goed
Wil je trouwens het recept verklappen voor deze lekker uitziende koekjes ?
Natuurlijk zoals je weet deel ik de recepten altijd dus succes met het maken
Snickers Cookies
Als je houdt van Snickers, dan zul je helemaal gek op deze cookies! Shortbread koekjes gegarneerd met nougat, karamel en chocolade! Ze zijn ernstig hemel!
Ingredients
zandkoekjes
340 gram zachte boter
100 gram poedersuiker
1 theelepel vanille
440 gram bloem
¼ theelepel zout
nougat Layer
113 gram boter
390 gram suiker
125 ml. koffiemelk
113 gram pindakaas
2 theelepels vanille
175 gram pinda’s
2 potten marshmallow fluff
380 gram pinda’s
caramel Layer
425 gram van caramel ( dulche de leche ) maar je kunt ook de potten bebogeen ( in de supermarkten bij het zoete broodbeleg ) even in de magnetron wat warm maken.
chocolade layer
320 gram melkchocoladedruppels
instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden C.
In een grote kom de boter, zuiker, vanille, bloem en zout en meng met de mixer
Leg het deeg op een licht met bloem oppervlak en Rol uit tot 1 cm dik
Met een uitsteker koekjes uitsteken en leg ze op ingevette bakplaat.
Bak op 180 graden 14-16 minuten.
Haal uit de oven en laat koekjes volledig afkoelen.
Smelt boter op middel hoog vuur en als het gesmolten is de melk en suiker toe voegen Roeren regelmatig. Haal van het vuur en voeg marshmallowfluff en pindakaas toe en roer tot een gladde massa. Roer de vanille en 230 gram pinda’s door de fluff en verspreid op de koele koekjes direct na nougat heeft gekookt. Warm de caramel op en verspreid over de nogatlaag en verdeel daaroverheen de overgebleven pinda’s. Laat caramel volledig afkoelen voor je de de chocolade er op doe.
Smelt de chcocolade en verspreid die over de koekjes en laat de chocolade hard worden.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Snicker cookies
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.