Onderwerp: Wel of niet invriezen, hoe vervoeren?
Hoi allemaal!
Wat een stress hier, ik kom er gewoon niet helemaal uit.
Ik moet voor volgende week vrijdag een taart maken voor in een video van een bekende YouTuber (het moet dus allemaal perfect gaan, haha). Ik had de vrijdag vrijgehouden om de taart te maken, maar nu is de draaidag op de vrijdag dus moet ik het maken van de taart verplaatsen naar een andere dag.
De taart is trouwens red velvet afgesmeerd met botercreme 1:1. De vulling is diezelfde botercreme.
Mijn idee is nu om hem op de zondag te maken, gedecoreerd en al en dan in te vriezen. Ik wil hem dan een dag van te voren uit de vriezer halen en laten ontdooien in de koelkast. Het enige nadeel is dat de taart niet in een koelbox past en de taart vanaf mijn huis ongeveer 1 - 1,5 uur in de auto mee moet naar locatie. Ik ben zo bang dat het dan fout gaat, de taart gaat zweten, de taart gaat smelten of weet ik het. Ik wil de taart gewoon afsmeren met botercreme 1:1 en dat is ook de vulling omdat de taart voor grotendeel decoratief staat voor de video.
Mijn tweede optie is om hem gewoon op woensdagavond te maken en dan in de koelkast te laten staan, maar dan zit ik nog steeds met het feit dat ik de taart van mijn huis naar locatie moet brengen zonder koelbox. Ik heb trouwens ook geen airco in de auto.
Oh en de derde optie is om hem vanuit de vriezer meteen mee te nemen in de auto, zodat hij daar ontdooit. Ik ben alleen bang dat hij dan zo erg gaat zweten dat hij smelt..
Kan iemand mij helpen met mijn stress? Helllup!