Dank jullie wel allemaal.
LaLuub schreef:Die zijn leuk geworden! Mooie toeven! En klinkt ook lekker, BC met BBR. Ik kan er nog steeds geen zin in krijgen om dikke toeven BC naar binnen te werken, dus moet ik dit maar eens proberen. Klinkt een stuk minder boterig
Welke verhouding hou je dan aan?
Alleen BC is niet lekker als toef, bc 1:1 gebruik ik alleen om af te smeren.
Toeven maak ik dus altijd mét bbr. De verhouding is alsvolgt:
250gr roomboter
60gr poedersuiker
250gr bbr
Ik maak mijn bbr altijd van eieren, melk, suiker en wat bloem...maar het kan ook wel met de mix lijkt me.
De boter met de poedersuiker klop ik met de kneedhaken zeker 10minuten. Dan wordt het mooi zalvig. Dan voeg ik de bbr toe en mix nog even tot het gemengd is. Met een spatel spatel ik het nog even goed door tot je ziet dat de structuur mooi homogeen is.
Moet je echt eens proberen, het is zoveel lekkerder dan alleen maar bc!!
Het is zoals het is en dat is goed zo.
Bianca's bakery