1

Onderwerp: vraagje na het maken van drip cake

Ik vond mijn taart best aardig als je bedenkt dat het mijn 2de taart ooit was, maar er is altijd ruimte voor verbetering en hoop dat jullie me daarbij willen helpen? Ik heb witte chocolade gebruikt om de drip te maken, echter stolde dit zo snel omdat ik de taart had gekoeld om de botercreme op te laten stijven.  Hierdoor kon ik het niet mooi uitsmeren tot een spiegeltje zeg maar. Hoe doen jullie dat?

2

Re: vraagje na het maken van drip cake

zelf nog nooit gemaakt hoor dus eigenlijk geen recht van spreken :lol:  :lol:  maar heb wel heel veel filmpjes op you tube gekeken en daar doen ze het meestal met ganache, dat wordt wel stevig maar niet kei hard!

als je op you tube kijkt zie je echt heel veel leuke en handige filmpjes :thumb:

3

Re: vraagje na het maken van drip cake

ach vandaar, dacht al dat ze hem een tijd buiten de koeling zette hahahah

4

Re: vraagje na het maken van drip cake

ganache inderdaad :) heel simpel om te maken, lekker en makkelijker aanbrengen/smeren/aansnijden omdat het niet zo hard wordt.