Onderwerp: Golden butter cake with pink sea salt caramel and honeycomb
Hi! Ik ben nieuw op dit forum (ik heb mijzelf eerder vandaag voorgesteld) en ik wil graag de taart showen waar ik gisteren en vandaag aan heb gewerkt. Het recept komt van Talia Ho, food blogger bij Butter and Brioche. Toen ik haar blog las en de foto's en het recept zag wist ik gewoon dat ik deze taart een keer wilde maken. Ik heb nu vakantie en omdat het de afgelopen dagen iets minder heet is in huis (het was hier steeds net onder de 30 graden) had ik er zondag en vanochtend eindelijk tijd voor. Ik ben erg tevreden over het resultaat; zowel qua smaak als qua uiterlijk. Het is voor mij voor het eerst dat het afstrijken met botercrème er een beetje fatsoenlijk uitziet.
De taart bestaat uit 3 lagen vanille botercake, afgestreken met een caramel-zeezout botercrème, afgetopt met een pure chocolade drizzle en daar bovenop honeycomb met ahornsiroop.
Voor wie interesse heeft, het recept is hier te vinden: http://www.butterandbrioche.com/golden- … omination/