1

Onderwerp: invriezen

hallo allemaal,

even een vraagje.  Ik zou een taartje nu al moeten maken tegen volgende week zondag.  Ik zou ze willen vullen met twee lagen nutella-slagroom en afsmeren met nutella botercreme.  Kan ik die zo in de vriezer zetten tot volgende week om daarna, na ontdooien, te bekleden met suikerpasta ?  Wordt slagroom niet te lopend na invriezen ?  Zal ik er alvast ook klopfix (slagroomversteviger) bij doen ?

bedankt alvast voor jullie reactie

Re: invriezen

Ik ben ook wel benieuwd over het invriezen voor het bekleden! Wordt het daar minder lekker door?

3

Re: invriezen

Ik weet dat je slagroom kan invriezen dus het zou moeten kunnen, je kan ook mascarpone erdoor doen voor de stevigheid.

maar je kan hem ook bekleed en al invriezen in een kartonnen doos met plastic zak erom misschien net zo makkelijk voor je :think:

4

Re: invriezen

Oh, dankjewel voor de reactie !