1

Onderwerp: Sesamstraat

Hoi allemaal,

Ik ben nieuw hier en ook nieuw met het taarten decoreren.  Heb er nu 4 gemaakt en gaat langzaam aan beter.
Nu wil ik een simpele rechthoekige sesamstraat taart maken voor mijn kleindochter die 1 wordt.
Alle tips en trics zijn welkom.
Het bakken en vullen gaat goed, maar het werken met fondant en marsepein is nog een uitdaging.

Alvast bedankt.

Groetjes Sigrid

2

Re: Sesamstraat

Welkom op het gezellige forum!!

Wat leuk dat je aan het bakken bent.

een recht hoekige taart bekleden is wat lastiger dan een ronden maar als je even googled op you tube zie je heel veel filmpjes hoe ze het doen en met oefenen lukt het zeker :)

ook scheelt het met welk merk je werkt zelf vind ik callebaut fondant erg fijn maar ieder heeft wel zo zijn eigen voor keur.
wel zijn er veel verschillen.

heel veel lees en bak plezier en succes met de taart en wel laten zien hoor, ik kijk er naar uit :thumb:

Re: Sesamstraat

Hoi, wanneer gebruiken jullie fondant en wanneer marsepein?

Gr Sigrid

4

Re: Sesamstraat

Wat de mensen willen of wat je zelf het lekkerst vind :)

je kan ook half marsepein en half fondant doen dat werkt ook fijn :y  :y