1

Onderwerp: kleine pavlova(tjes) ;)

Hoi,

Ik wil morgen pavlova maken volgens een recept uit  ‘Pavlova & Meringue’ door Lene Kundsen, maar ik wil meerdere kleine pavlova(tjes) maken ipv 1 grote. Nu moet de meringue voor de pavlova voor het recept 1.5 uur in de oven. Weet iemand of dit ook zo is wanneer ik kleinere 'bakjes' maak? Of zouden ze dan korter moeten? Alvast bedankt! Groetjes, Jori

Love, peace and a blueberry muffin :P

2

Re: kleine pavlova(tjes) ;)

ik zou de zelfde tijd aan houden maar heb er niet heel veel ervaring mee :think:

Re: kleine pavlova(tjes) ;)

Ik heb er ook geen ervaring mee, maar ik zou het logisch vinden om ze er korter in te doen, de warmte is immers eerder volledig tot de massa doorgedrongen...

4

Re: kleine pavlova(tjes) ;)

Ik zou beginnen met een uurtje.
Als ze na een uur goed loskomen van het bankpapier dan zijn ze klaar.
Mocht dit niet het geval zijn, verleng je de vaktijd nog even.

Veel plezier met bakken :-)