Onderwerp: Bavaroise als vulling
Goedenavond,
Ik heb een vraag van dilemma waar ik mee zit en ik kan het antwoord voor mijn situatie niet uit de eerdere gesprekken halen.
Ik ga voor donderdag à.s. een taart maken en wil een luchtige vulling maken.
Sowieso champagnebotercreme (waarmee ik ook ga afsmeren) en had in gedachten van iets van frambozenbavaroise.
Maar nu mijn dilemma ...
Ik werk maandag t/m woensdag gewoon fulltime en aangezien ik nog niet zo lang werk en best pittig is wil ik het mezelf ook niet te moeilijk maken, dus goede planning.
Dus las dat je evt een taart gevuld met bavaroise en afgemeerd kan invriezen maar van anderen lees ik weer van niet. Maar een taart compleet met botercreme gevuld (champagne en botercreme) lijkt me dan weer erg zwaar, vandaar de bavaroise dilemma en hoe ik dit het beste vooruit kan plannen ...
Kan iemand me alsjeblieft helpen met adviezen en tips?
Alvast hartstikke bedankt.
Groetjes, Michelle