1

Onderwerp: Gekleurd biscuit

Hoi,

Vandaag heeft de banketbakker bij mij op het werk een gekleurde kapsel gebakken. Een donker blauwe.
Nu heeft hij alleen een half potje kleurstof door het beslag gedaan. Is dit niet wat veel?
Straks laat de taart helemaal af? En is zoveel kleurstof niet slecht voor je?

Dankje, groetjes Lisette

Re: Gekleurd biscuit

Het ligt misschien aan de soort kleurstof.. Maar zo veel lijkt mij niet echt gezond. Zelf gebruik ik de vloeibare kleurstof van Wilton. Als ik daar een blauw kapsel mee maak heb ik er maar heel weinig van nodig.

3

Re: Gekleurd biscuit

Misschien is het wel wat veel ja, maar je eet het toch niet dagelijks? Voor n keer zou je het volgens mij gewoon kunnen eten..

4

Re: Gekleurd biscuit

In red velvet cake doe je ook best veel, ook iets van een theelepel, dat is bij mij ook wel een half potje zo ongeveer. Denk wel dat je er blauwe tanden van krijgt :+

Re: Gekleurd biscuit

Bakkerie schreef:

In red velvet cake doe je ook best veel, ook iets van een theelepel, dat is bij mij ook wel een half potje zo ongeveer. Denk wel dat je er blauwe tanden van krijgt :+

Haha, als daarbij ook zoveel kleurstof gebruikt wordt zou het wel kunnen denk ik.