1 Laatst bewerkt door Vilanza (13-04-2016 14:42)

Onderwerp: Taart met pioenroos

Mijn 2e taart gemaakt. Biscuit op andere manier gebakken. Nu eens niet in een voorverwarmde oven. Taart kwam hoger op en superluchtig biscuit. Gevuld met botercreme (mix) en sinaasappelmarmelade. Nadeel botercreme: ik kan er niet vanaf blijven.
Bekleed met fondant en pioenroos van gumpaste. Een eenvoudige verjaardagstaart voor mijn moeder.


http://s22.postimg.org/zb1nzr2ql/12963572_974210622634086_7651028167853773484_n_jpg_oh_0affb7a05a807539699e075717fe965a_oe_57855_F39.jpg

Ik eet taart, omdat er nu vast iemand op de wereld jarig is en dat vier ik mee!

2

Re: Taart met pioenroos

Daar mag je trots op zijn als dit je tweede taart is, heel mooi en strak!

3

Re: Taart met pioenroos

erg mooi hoor, zeker je roos.

groetjes Vonn

Help mijn vrouw heeft een hobby

4

Re: Taart met pioenroos

Netjes, mooie roos!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

5

Re: Taart met pioenroos

Wauw, super mooi en je Roos is prachtig, wat knap zeg je tweede taart :thumb:

Hoe heb je het nu gebakken dan?

En nog gefeliciteerd met je moeder :)

6

Re: Taart met pioenroos

Baklataart schreef:

Wauw, super mooi en je Roos is prachtig, wat knap zeg je tweede taart :thumb:

Hoe heb je het nu gebakken dan?

En nog gefeliciteerd met je moeder :)

Thanx

Ik eet taart, omdat er nu vast iemand op de wereld jarig is en dat vier ik mee!

7

Re: Taart met pioenroos

Baklataart schreef:

Wauw, super mooi en je Roos is prachtig, wat knap zeg je tweede taart :thumb:

Hoe heb je het nu gebakken dan?

En nog gefeliciteerd met je moeder :)

Thanx

Ik eet taart, omdat er nu vast iemand op de wereld jarig is en dat vier ik mee!

8

Re: Taart met pioenroos

Ik gebruikte het recept van liesje13 voor een ronde taart (20 cm)
Funcakesmix 270 gr
4 eieren
27 ml water

Eerst lage stand mengen, dan 10 minuten op een hoge stand (KA stand 6)
Luchtig in bakvorm doen en dan in een onverwarmde oven. 180 graden.
Zij had maar 30 minuten nodig, ik 40, maar ik heb vrij grote oven. Na 30 minuten voelde de bovenkant nog als een smurrie aan, dus wat verlengd. Gelukkig had ik een extra rand in mijn bakvorm gedaan, want hij werd zeker 10 cm hoog!

Het biscuit was heel luchtig.

Ik eet taart, omdat er nu vast iemand op de wereld jarig is en dat vier ik mee!

9

Re: Taart met pioenroos

mooi

10

Re: Taart met pioenroos

Mooi zeg