vonn schreef:ohhh heerlijk, ben dol op bokkenpootjes, zou je het recept willen delen????
groetjes Vonn
Ja tuurlijk!
Springvorm voorzien van bakpapier op de bodem.
2,5 pakken bokkenpootjes
4 eetlepels advocaat
2 tonnentjes slagroom
1 zakje slagroomversteviger
Pakje kloppudding vanille
200 ml melk
Halveer de bokkenpootjes en snij ze in de lengte door.
Bekleed de bodem van de springvorm.
Klop de slagroom met slagroom versteviger op.
Klop de kloppudding met 200 ml melk (niet de beschrijving van het pakje volgen)
Doe de advocaat door de pudding.
Klop de pudding door de slagroom.
Verdeel de helft van de slagroompudding over de bokkenpootjes.
Leg hierop nog een laag bokkenpootjes.
Verdeel de rest van de slagroompudding hier weer overheen.
Verkruimel de rest van de bokkenpootjes en leg dit erboven op.
Laat minimaal 6 uur opstijven.
Ik maak hem meestal een dag van te voren. Dan is hij perfect van structuur en smaak.