1

Onderwerp: Taart overgoten met gelei

Hallo mensen.

Ik heb een vraag over het bewaren van een taart die overgoten is met een soort gelei.

Voordat de taart word overgoten is deze bevroren zodat de gelei dus meteen stolt. Nadat deze is overgoten hoe kan ik dan het beste de taart laten ontdooien? In de koelkast of een tijdje op kamertemperatuur?

Graag zou ik wat advies willen.

Alvast bedankt.

Re: Taart overgoten met gelei

In de koelkast laten ontdooien.

Als je zondigt zondig dan lekker

3

Re: Taart overgoten met gelei

lang delftje schreef:

In de koelkast laten ontdooien.

Oké, bedankt voor je reactie.

4

Re: Taart overgoten met gelei

Zo mooi geleitaarten, laat je hem zien als hij klaar is? Maak je chocoladeglazuur of iets anders?

Tieneke

5

Re: Taart overgoten met gelei

Zeker in de koelkast laten ontdooien anders is de "shock" te groot

Ieder zijn smaak, ieder zijn taart! Ook voor al uw eetbare prints! Info?
www.smaaktaart.nl

6

Re: Taart overgoten met gelei

Zeker in de koelkast laten ontdooien anders is de "shock" te groot

Ieder zijn smaak, ieder zijn taart! Ook voor al uw eetbare prints! Info?
www.smaaktaart.nl