Onderwerp: fruit door taartbeslag, mis gegaan. Help?
goedemorgen baksters,
Ik zit met een dilemma, Een klant wil graag fruit door zijn cake heen. Nu heb ik dit nog nooit gedaan dus ben ik gaan proberen... Alleen ik weet nu niet wat ik fout heb gedaan. Ik had een doosje zomerfruit gehaald van de AH uit de diepvries. Dit heb ik laten ontdooien en gedroogd.
Mix gebruikt van de bakzolder en gewoon aangehouden zoals ik altijd mijn biscuit maak. Na het mixen voorzichtig het fruit erdoor heen gespateld. Oven 175 graden en 35 min gebakken. Hete lucht oven.
Normaal krijg ik dan prima kapsels, maar nu was ie geschift en ingestort. Heb hem terug gezet in de oven en nog eens 10 min gedaan, maar hij blijft zacht. en is niet meer te redden.
Wat nu? Gewoon de klant wat anders voorstellen? (Hij is gelukkig niet heel moeilijk) of gewoon nog eens proberen? ( kom ik niet uit de kosten)
groetjes sonja
https://www.facebook.com/SonjaTaartenCu … ?pnref=lhc