Bedankt dames voor de mooie complimenten!
Ja ik heb voor de rozenrand een malletje gebruikt, leuk effect he
Ik smeer af met botercreme.. Swiss meringe 1:2:2,5 en ik gebruik zo'n grote scraper .
Ik doe eerst een crumbcoat, dan in de koeling, daarna nog een laag en smeer ruim voldoende, dan met de scraper erlangs om hem strak te krijgen.. dit werkt heel fijn.
http://www.deleukstetaartenshop.nl/fat- … gh-scraper
Ik vind dit ook een fijne tutorial..al doe je het uiteindelijk wel wat op je eigen manier, maar heb hier veel naar gekeken...
https://www.youtube.com/watch?v=XK1Pec79tXc
Ik gebruik nadat ik het fondant erop heb gedaan de: SK Bellissimo Flexi Smoothers om er een sharp edge aan te geven, beetje oefenen en handigheid krijgen dan gaat het steeds beter.
https://www.youtube.com/watch?v=MPgUlsQCLtc
https://www.youtube.com/watch?feature=p … H7fqMBTx70
Ik hoop dat ik deze links mag plaatsen, zo niet dan hoor ik dit graag en verwijder ik ze weer
groetjes Astrid.