1

Onderwerp: wie kan mij alsjeblieft helpen! (munt-exstact & goud gebakplaatje)

Heey,

weet iemand de verhouding van munt-exstact op munt blandjes, want ik wil liefst geen munt-exstact gebruiken omdat ik dat wat minder natuurlijk vind en chemisch vind.
ik heb voor het recept 14 tot 16 druppels nodig. hoeveel bladjes kan ik dan het beste gebruiken om mee te koken????

en weet iemand hoe dat gouden plastic gebaks schaaltje heet qua officelen naam?
of waar je die kan halen???

https://farm8.staticflickr.com/7228/7047178249_83deb7a309_z.jpgSakura Rare Cheese Dessert 桜ホワイトレアチーズ by *bossacafez, on Flickrik hoop dat jullie het plaatje kunnen zijn :o  sorry ben nieuw hier

ik hoop dat iemand mij kan helpen
dankjewel alvast x

2

Re: wie kan mij alsjeblieft helpen! (munt-exstact & goud gebakplaatje)

Ik heb je plaatje even zichtbaar gemaakt.

Antwoorden op je vragen heb ik niet, maar ik ga wel even je topic verplaatsen naar de juiste rubriek:
Taartdecoratie algemeen.

[MOVE] --> TDA

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: wie kan mij alsjeblieft helpen! (munt-exstact & goud gebakplaatje)

Ik denk dat je toch aan het muntextract moet, dat is zoveel malen sterker dan blaadjes dat het bijna onmogelijk is om hetzelfde effect te krijgen...

Perhaps when we find ourselves wanting everything,
It is because we are dangerously near to wanting nothing - Sylvia Plath