1

Onderwerp: Eerste taart maken: Aardbei-jam en banketbakkersroom goeie vulling ?

Ik wil volgende week de eerste taart maken met fondant.

Wat denken jullie van deze vulling: 1 laag aardbeien jam en 1 laag banketbakkersroom? (met dijkjes van botercreme),

dun afstrijken met botercreme en dan bekleden met fondant en de rest van de taart decoreren.

ik wil het wel wat naar taart laten smaken. Niet naar een grote brok fondant/marsepijn/boter  :+

dankjewel alvast  :lol:  =D  =D

2

Re: Eerste taart maken: Aardbei-jam en banketbakkersroom goeie vulling ?

heerlijke vulling vind bijna iedereen lekker :9  :9

heel veel plezier en succes met het maken van de taart :thumb:

Re: Eerste taart maken: Aardbei-jam en banketbakkersroom goeie vulling ?

Hoi,

Prima vulling, maar wordt nog lekkerder als je er vers rood fruit tussen stopt. moet je wel van houden natuurlijk.

4

Re: Eerste taart maken: Aardbei-jam en banketbakkersroom goeie vulling ?

Aan zo'n vulling hoef je niet te twijfelen ;)
Lust eigenlijk iedereen wel en is voor jezelf lekker makkelijk.
Zelf gebruik ik deze vulling vaak, maar dan met jam zonder stukjes, want dat vind niemand hier lekker als die harde stukjes in je taart ;) maar smaken verschillen natuurlijk.