1

Onderwerp: Hulp gevraagd: afsmeren met bc van boter/suiker & bloem/melk ..... ???

Hoi allemaal,

ik kon het antwoord op mijn vraag hier niet vinden, dus doe ik het zo:

ik heb nu voor het eerst botercreme gemaakt van poedersuiker/boter en een mengsel van bloem & melk, dit voor op mijn cupcake's

Kan ik hiermee ook afsmeren rondom  een taart en daarna bekleden met fondant?
Of reageert de fondant verkeerd op deze botercreme en moet ik voor de taart boter/suiker 1:1 blijven gebruiken?

alvast bedankt voor de tips

Wat je met liefde maakt, mag je absoluut met gepaste trots showen....  ;-)

2

Re: Hulp gevraagd: afsmeren met bc van boter/suiker & bloem/melk ..... ???

met poedersuiker en boter kun je een taart afsmeren,
zodra je er melk bij toevoegd word het vochtig en heb je de kans dat de fondant of marsepein gaat smelten

3

Re: Hulp gevraagd: afsmeren met bc van boter/suiker & bloem/melk ..... ???

Devil-D schreef:

met poedersuiker en boter kun je een taart afsmeren,
zodra je er melk bij toevoegd word het vochtig en heb je de kans dat de fondant of marsepein gaat smelten

dankjewel voor je reactie

Wat je met liefde maakt, mag je absoluut met gepaste trots showen....  ;-)

4

Re: Hulp gevraagd: afsmeren met bc van boter/suiker & bloem/melk ..... ???

Ik doe dat wel hoor, maar ik gebruik altijd een mengsel van marsepein en fondant. Is nog nooit gesmolten.

Tieneke