Onderwerp: Taart mislukt door fondant Jumbo
Hallo,
Graag zou ik willen weten wat jullie ervaringen zijn met fondant van de Jumbo.
Ik maak niet zo vaak versierde taarten en als ik het al doe gebruik ik eigenlijk altijd marsepein.
Met kerst heb ik 2 taarten gemaakt met rolfondant van Jumbo. Het was heel makkelijk om te bewerken en de taarten zagen er prachtig uit. Tijdens het verwerken viel me al op dat het niet erg lekker smaakte maar ik dacht dat dat misschien wel meeviel als het eenmaal op de taart zat.
Nou niet dus, het smaakte niet lekker en de structuur was echt heel kauwgum achtig en taai. Uiteindelijk heb ik 2 taarten ongegeten in de prullenbak gegooid. Niemand vond het lekker.
Ligt het nu aan mij / ons dat wij fondant niet lekker vinden? Of is het die van de Jumbo die zo raar smaakte?
Of had ik er iets mee moeten doen wat ik niet heb gedaan?