1

Onderwerp: Sliertjes decoratie hangend aan zijkant cupcakes

Ik wil graag dit soort sliertjes, maar dan een enkele, aan de de zijkant van mijn cupcakes laten hangen, maar weet eigenlijk niet wat ik dan het beste kan gebruiken.. Sliertjes van fondant of spuiten met RI
(Kan met de iPad niet zo snel een foto plaatsen dus doe het maar met een link  :O  ;) )
http://www.cupcakecavern.com/wp-content … -Cakes.jpg

2

Re: Sliertjes decoratie hangend aan zijkant cupcakes

Ik denk dat fondant wat minder kwetsbaar is dan royal icing..

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Sliertjes decoratie hangend aan zijkant cupcakes

En marsepein nog minder kwetsbaar, dat droogt niet heel hard op waardoor ze minder snel van de cupcake afbreken. Royal icing breekt heel snel met deze sliertjes, getest in de praktijk. ;)

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

4

Re: Sliertjes decoratie hangend aan zijkant cupcakes

Ok, RI wordt het dus zeker niet  ;) . Dank jullie  ;)
Normaal werk ik met marsepein, maar dacht juist dat dit kwetsbaarder is dan fondant. Marsepein is wel soepeler, maar fondant vaak wat rekbaarder. Maar fondant droogt idd wel uit, en marsepein niet (echt). Denk dat ik de sliertjes niet zo lang maak en het risico op breken dus ook minder maak  :Y