Dank jullie wel voor de lieve reacties en felicitaties
kan niet anders zeggen dat het echt een ontzettend lekkere taart was , lekker van smaak en heerlijk krokante bovenkant
ben erg blij met dit recept!!!
Vonn natuurlijk wil ik dit delen dit vind jij ook heerlijk weet ik gewoon
200 gr. zelfrijzend bakmeel
100 gr. basterd suiker
zakje vanille suiker
120 gr. koude roomboter
1 eitje
0,5 theelepel zout Dit kneden tot een bal en half uurtje in koelkast laten rusten
voor de vulling
600gr. harde zure appels
50 gr. rozijnen
50 gr.suiker
3 theelepels kaneelpoeder
200 gr. amandelspijs
kruimel laag
200gr. bloem
140 gr. roomboter
140 gr. suiker
2 theelepels speculaas kruiden
1 theelepel bakpoeder
ikzelf heb zo'n vorm met losse bodem gebruikt van 28 cm in het boek staat 22cm
dan het deeg uitrollen en in de vorm doen gaatjes in de bodem prikken.
appels in blokjes snijden en met de rozijnen en suiker en kaneel mengen, de spijs uitrollen en op de bodem leggen.
dan de vulling erop.
De kruimellaag maken door alles bij elkaar te doen en met je vinger toppen tot kruimels maken , niet te fijn .
Deze afbakken op 200 gr voor 25 minuten (dit ligt wel aan je oven ik zelf heb hem op 175 gebakkken)
ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is en ik zie wel als je hem gebakken hebt 