Onderwerp: Vraagje over luchtig biscuit
Ik heb aan jullie een vraagje over luchtig biscuit. Ik vraag me af of een taartmix voor een biscuit ook luchtiger is dan wanneer je de onderdelen los gebruikt.
Ik gebruik eigenlijk altijd het laatste, en mijn man vindt het niet zo luchtig.
Ik mix het op de hoogste snelheid gedurende 10 minuten, het ziet er dan prachtig wit uit en dan spatel ik de bloem erdoorheen. Het gaat meteen de oven in, dus ik heb eigenlijk geen idee wat ik verkeerd doe.
Voorverwarmen op 150 graden, als je de vorm in de oven schuift de oven op 175 graden en als de oven dan op temperatuur is gedurende 40 minuten afbakken.
Als de tijd om is, de taart uit de oven en af laten koelen op een rooster.
Een slagroomtaart bv bij de banketbakker is erg luchtig.
Hoe bereik je dit?
Doe ik iets verkeerd?
Alvast bedankt voor jullie tips.