Onderwerp: Melk Ganache met eetbaar kant, kan iemand mij helpen??
Goedemorgen,
Ik zit met een aantal vragen, hopelijk kunnen jullie mijn vragen beantwoorden.
Ik wil een Melk Ganache taart gaan maken.
Vierkante biscuit van 35x35cm en een ronde biscuit van 28 cm.
Als ik de biscuits wil vullen met een hazelnootvulling en botercreme en daarna wil afsmeren en bekleden met Ganache Melk, dien ik de biscuits dan al ruim van te voren te gaan bakken en daarna de gaan vullen en dan eventueel in de vriezer leggen? Zou dat beter zijn voor de Ganache en voor het afsmeren en bekleden ervan?
Op de onderste laag wil ik ook eetbaar kant gaan besvestigen, de eetbare kant moet gewoon wit zijn. Is de SK Instant mix for Flexi ice al in het wit of dien ik witte kleurstof erbij te gooien. Mocht er kleurstof in moeten kan ik dan de kleurstof gebruiken van Americolor of Wilton?
Hoeveel Ganache zou ik nodig hebben voor een biscuit van 35x35 cm en een biscuit van 28cm rond ??
Ik ga in ieder geval de Callebaut chocolade gebruiken die ik ga mengen met slagroom.
Een hoop vragen, maar hoop dat iemand mij kan helpen.
Alvast mijn dank.
Groetjes