1

Onderwerp: Duivelse Caramel Ganache.....

Een hele goedeavond allemaal!

Ik heb een vraagje over de caramel ganache. Deze lijkt me duivels lekker. Maar ik vraag me af of je ook hiermee kunt afsmeren. Of is het echt alleen als vulling bedoeld? En zou dit ook als een stevige toef op een cupcake kunnen?

Nou ik hoor het graag van jullie!

Groetjes!

2

Re: Duivelse Caramel Ganache.....

Ik denk dat er teveel vocht in zit in verhouding tot de chocolade om er mee af te smeren. Normale ganache is minimaal 1:1 en dit is 2:1. Denk dat het door de ddl ook te 'taai' is om af te smeren. Vrees dat je je biscuit kapot trekt.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

3

Re: Duivelse Caramel Ganache.....

Bedankt

4

Re: Duivelse Caramel Ganache.....

voor je bericht!!!!!