26

Re: Met welke eetbare 'stokjes' de stapeltaart stutten?

Je kunt in de (grote) rietjes ook nog (3?) sateprikkers doen. Is extra stevig  :Y

27

Re: Met welke eetbare 'stokjes' de stapeltaart stutten?

Ik snap het nooit zo goed, ben je uren bezig met het maken van een mooie taart en ga je consessies doen op het stut materiaal.....gewoon dowels er in dus! Alles wat van koek is absorbeert vocht, en dan heb een ingezakte taart. Ennuh...rietjes????.

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

28

Re: Met welke eetbare 'stokjes' de stapeltaart stutten?

Ik ga ook altijd voor safe...dusss dowels. Gewoon met een rozenschaar (die ik speciaal heb gekocht voor het knippen van dowels, en dus ook alleen maar daarvoor gebruikt  ;-) ) op maat knippen. Zoveel extra kosten komen er dan niet bij hoor.
Met aansnijden zie je ze zitten, dus je hoeft echt niet bang te zijn dat er een stok op een bordje zal belanden.....

Het is zoals het is en dat is goed zo.
Bianca's bakery