Re: zelf karamelsaus maken
Ik maak ook nooit geen andere meer! De dikke variant voor in taarten en de dunne variant voor op mijn toetjes ed. Hij is echt zooo lekker!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » zelf karamelsaus maken
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik maak ook nooit geen andere meer! De dikke variant voor in taarten en de dunne variant voor op mijn toetjes ed. Hij is echt zooo lekker!
Ik maak ook nooit geen andere meer! De dikke variant voor in taarten en de dunne variant voor op mijn toetjes ed. Hij is echt zooo lekker!
hoeveel boter (in totaal) voor de dikkere 'in de taart' versie???
lieke-webbie schreef:Ik maak ook nooit geen andere meer! De dikke variant voor in taarten en de dunne variant voor op mijn toetjes ed. Hij is echt zooo lekker!
hoeveel boter (in totaal) voor de dikkere 'in de taart' versie???
Dan doe ik er toch zeker 50 gram in. Het is dan wel slim om ongezouten boter te gebruiken.
Pas als hij helemaal afgekoeld is zie je hoe dik hij is. Dan kun je hem altijd nog een beetje opwarmen en nog een beetje boter bij doen als ie te dun is naar je zin.
Thnx Lieke!
Al zo lang wil ik dit recept uitproberen!
Nu staat mijn pannetje met water en suiker eindelijk op het vuur, oohhhhh wat is het moeilijk om níet te roeren
Wat is dit makkelijk én lekker!
Ik raad dit recept iedereen aan
zonde dat je zo lang gewacht hebt dus
Wat is dit makkelijk én lekker!
Ik raad dit recept iedereen aan
Ik maak hem ook nog steeds. Inderdaad heel lekker. Gebruik het voor heel veel recepten.
Toen ik de slagroom toevoegde werd het een grote harde klont?
Gewoon blijven roeren, dan lost de caramel weer op.
Gewoon blijven roeren, dan lost de caramel weer op.
Na 5 minuten nog steeds een harde klont. Had ik de slagroom beter iets kunnen verwarmen?
ik verwarm de slagroom nooit, maar giet het er langzaam bij. Als je het in 1x erin kiept krijg je inderdaad een dikke klont, zeker als je niet roert....
Roeren (met lange garde ivm opborrelen) en tegelijk langzaam erbij gieten, dan gaat het goed
Dank, ik ga voor poging 2
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » zelf karamelsaus maken
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.