Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Limoncello en aardbeienkwarktaart!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ooooiiii lekker!!!
Ziet er ook al zo goed uit!
Die zien er mooi en heerlijk uit. Hoe heb je de limoncello kwarktaart gemaakt?
Groetjes Vonn
Ik bak altijd in de vorm dat ik hem ga maken een biscuit,gewoon een dun laagje.
Dan er uit halen,afkoelen en bakvorm schoonmaken
Je heb nodig, mix voor biscuit
Basterd suiker wit 200 ongeveer
500gr magere kwark
1 pakje houdbare slagroom
2 pakjes gelatine
4 citroenen
Fles limoncello
Evt kleurstof
Evt chocola
Los 12 blaadjes gelatine op in koud water.
Knijp de citroennen uit in een steelpan met ongeveer 200 gram suiker en verwarm, los hier de gelatine in op en laat wat afkoelen
Maak in een ander pannetje een trempeer siroop met water,suiker,limoncello en laat wat dikker worden en afkoelen.
Trempeer je bescuit met de siroop. En klop je slagroom op.
Voeg de kwark bij de slagroom en spatel door.
Gooi vervolgens de koudere citroen mengsel met een spatel door de kwark en slagroom tot 1 geheel.
Giet dit over je bescuit en laat opstijven.
Mocht je vorm lekken, doe dan laagje voor laagje even in de vriezer. Zo creeer je een dichte onderkant rn kan je uiteindelijk alles in toevoegen.
Als het stijf is maak je van suiker en limoncello (in een pannetje op vuur) na smaak een boven laagje van gelatine van ongeveer 2 blaadjes,dit ligt er aan hoe dik je de laag wil. Ik heb een klein beetje geel kleurstof erbij gedaan.
Hoop dat het duidelijk is, ik type dit op mn telefoon ff snel
Thanks, het is heel duidelijk hoor, deze gaat zeker een keer gemaakt worden
.
Groetjes Vonn
Wat ziet dit er heerlijk uit en zo mooi als je dat gedaan hebt met de chocolade!! 
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Limoncello en aardbeienkwarktaart!
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.