1

Onderwerp: Stevig beschuit

Hallo allemaal,

Ik heb een vraag. Mij lijkt het handig om voor een 3 d taart een stevige beschuit te hebben dan de gewone beschuit van de mix. Op You tube filmpjes zie ik dit ook. De 'cake' is veel compacter en steviger.
Heeft iemand hier een goed/ lekker recept voor?

Alvast bedankt!

2 Laatst bewerkt door Tigrasas (06-09-2015 21:14)

Re: Stevig beschuit

Ik denk dat dit een gewone cake is, en geen biscuit, voor gewone cake kun je gewoon de verhouding 50 gram zelfrijzend bakmeel, suiker en boter op 1 ei maat M aanhouden. Ik gebruik zelf altijd nog wat vanillesuiker en citroensap er in

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

3

Re: Stevig beschuit

Wat handig die verhouding! Hoe heet bak je dan, en hoelang ongeveer?

Perhaps when we find ourselves wanting everything,
It is because we are dangerously near to wanting nothing - Sylvia Plath

4

Re: Stevig beschuit

ik denk inderdaad ook dat dit gewonen cake zal zijn..
kan ik hiervoor gewoon een standaard cakemix gebruiken?
heeft iemand enig idee hoe lang een blanda van 20 cm dan in de oven zou moeten? Ik gok toch zeker 2 uur ofzo??

Wie kan mij helpen?? (wil namelijk een voetbal maken.)

5

Re: Stevig beschuit

Daar kan  je zeker een cakemux voor gebruiken. Denk dat je met 60/70 min al een heel eind bent. Kwestie van kijken met sateprikker en je neus gebruiken.  ;-)