1

Onderwerp: toet toet

En weer eentje gemaakt alleen het wil me maar niet echt lukken om de marsepein er heel om te krijgen en netjes maar blijf oefenen

http://i58.tinypic.com/68smdk.jpg

2

Re: toet toet

Vrolijke taart hoor :D

Als je de taart afgesmeerd hebt met botercreme laat je hem goed opstijven in de koelkast misschien lukt het dan makkelijker. :)

3

Re: toet toet

Een randje onder langs de taart is een goed idee, dan valt de niet mooi afgewerkte onderkant niet zo op.

Re: toet toet

Hoi,

Als je gebruik maakt van een smoother en wat meer marsepein er om heen doet, krijg je de deukjes weg in de taart en wordt de taart strakker. Een leuk randje aan de onderkant maakt het geheel dan af.
Het is ook een kwestie van blijven oefenen hoor.
Leuke taart overigens.

5

Re: toet toet

Lastig he? Ik heb er al heel veel gemaakt, maar mij lukt het ook niet altijd zonder plooien... Heb je afgesmeerd met jam? Ik zou eens botercreme proberen, dan heb je een veel strakkere ondergrond (vooral gekoeld) en niet zo glibberig.

Tieneke

6

Re: toet toet

Dank jullie wel voor de tip maar wat is een snoother? Sorry ben nieuw in deze wereldje hihi