1 Laatst bewerkt door bibi89 (29-06-2015 19:51)

Onderwerp: Basic taartje

Na ongeveer 2 jaar geen fondant taarten te hebben gebakken heb ik er vandaag weer eens 1 gemaakt.
Het fondant heb ik wat te dun uitgerolt, dat moet ik volgende keer wat dikker laten, dan vallen ook de oneffenheden niet zo op.
Verder heb ik botercreme gebruikt van Dr Oetker, maar ben ik niet zo heel tevreden over..
Volgende keer toch weer Funcakes botercreme  :thumb:

Taartje is kwa vulling ook heel simpel gehouden; botercreme met 4vruchten jam.
Vind hem voor een eerste taart niet geheel mislukt.

http://img.photobucket.com/albums/v63/samantjuh/Bakcreaties/IMG_20150629_202014_zpsnrhjeyo7.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v63/samantjuh/Bakcreaties/IMG_20150629_202021_zpswzgldri5.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v63/samantjuh/Bakcreaties/IMG_20150629_202027_zpssypn1jsq.jpg

Berichtjes met tips of complimentjes zijn altijd welkom  :o  :)

2

Re: Basic taartje

Lekker om weer een taartje te maken hé.

Ik zou de volgende keer je boter crème strakker afwerken en eerst op laten stijven in de koelkast.

3

Re: Basic taartje

leuke taart en leuk zo met die vlindertjes =D

Vind zelf de dr oetker boter creme om af te smeren wat 'dun' misschien krijg je het strakker met 1: 1 boter creme :)

4

Re: Basic taartje

Taart + botercreme heeft de hele nacht in de koelkast gestaan.
Volgende week even bij de Xenos een grote fondantroller en een groot paletmes aanschaffen.

5

Re: Basic taartje

Ik heb zelf ook eens de botercreme van de webshop gebruikt om af te smeren
maar deze werd niet hard in de koelkast.
Daarna roomboter gemixt met poedersuiker en die deed z'n werk goed.
Word lekker hard in de koelkast waardoor je (als je hem goed afsmeert) een redelijk strakke ondergrond hebt.

Neem eens een kijkje in mijn verkoop topic.
Niet meer actief als taartenbakster maar wel als forumlid.