1

Onderwerp: Double barell

Ik ben van plan om komend weekend een double barell te gaan maken.

Mijn vraag aan de mensen die dat al eens gedaan hebben: hoe lossen jullie het probleem op dat de onderste taart geen (in mijn geval) marsepein bovenop heeft? Dat zou betekenen dat de stukken uit het midden van de onderste taart helemaal geen marsepein hebben ....

Leggen jullie gewoon een rondje marsepein onder het karton? Ik ben bang dat het dan aan het karton blijft plakken en er nog geen marsepein tussen ligt ...

Hoe doen jullie dit?

Alvast bedankt!

2

Re: Double barell

Geen inderdaad. Dat doe ik persoonlijk.

3 Laatst bewerkt door Carien (22-06-2015 07:32)

Re: Double barell

ja, gewoon laagje marsepein erop, dowels erin en andere taart erop, dat gaat goed hoor :y
Je marsepein blijft aan je botercrème/ganache plakken, niet aan dat vetvrije karton  ;-)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

4

Re: Double barell

Bedankt voor jullie reactie ... nog niet eenduidig hahaha :)

5 Laatst bewerkt door Carien (23-06-2015 21:18)

Re: Double barell

Mensen die niet zo van marsepein/fondant houden zullen het niet doen.... ik vind het een beetje raar, zo'n kale ondertaart....
En daarbij, je rekent er niet minder voor ;-)

Maar in dit geval is dus: doe wat jou goeddunkt, had kan/mag allemaal =D

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl