1 Laatst bewerkt door JodyV (14-06-2015 15:25)

Onderwerp: Dooptaart en eerste bruidstaart

Ookal kunnen mijn taarten helemaal niet tippen aan wat ik hier anders zie staan, toch even 2 van mijn creaties! Ik weet dat er nog enorm veel schoonheidsfoutjes inzitten, dus alle tips en feedback is welkom :)
Beide zijn trouwens volledig gluten en lactose vrij, dus gebakken met speltbloem en afgesmeerd met plantaardige boter.

Hier is de dooptaart (2de stapeltaart ooit gemaakt);
http://s9.postimg.org/4cwtu8jp7/10866628_10204715605203688_1929051312_n.jpg

http://s9.postimg.org/ikmiivwe3/10872527_10204715606003708_2119166975_n.jpg


En mijn allereerste bruidstaart, de eerste keer hoger dan 2 lagen, super spannend! zeker het bekleden bij 31 graden gaf een uitdaging...

http://s9.postimg.org/t0tftqgmz/11212022_10205963978332236_125881825_o.jpg

http://s9.postimg.org/4ll7sohq3/11348026_10205963982772347_541029543_o.jpg

Echte (onbespoten) rozen omdat ik nog niet ervaren genoeg ben om deze zelf te maken. Heb de steeltjes wel dubbel omwikkelde met huishoudfolie.
Vulling van boven naar onder: Passievruchten creme - mangomousse
                                              Frambozencreme en verse frambozen - chocomousse
                                              Aardbeien met jam - aardbeienmousse
                                              Laatste is dus een dummy :).

2

Re: Dooptaart en eerste bruidstaart

Zien er goed uit. De smaken klinken heerlijk!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

3

Re: Dooptaart en eerste bruidstaart

wat een mooie taarten en wat een uitdaging je bruidstaart maar hij is erg mooi geworden en leuk met die rozen zo!!! :thumb:

En gewoon lekker je taarten laten zien hoor ik vind het super om er naar te mogen kijken en we leren zo een hoop van elkaar :)

4

Re: Dooptaart en eerste bruidstaart

Wat een mooie taarten.

5

Re: Dooptaart en eerste bruidstaart

Bekleden met 31 graden is echt een hel! Knap dat het er toch zo mooi op zit en de vulling klinkt jummy