Onderwerp: Gebakje met Frangipane, Slagroom en Aardbeienmousse
Heb ook maar meteen even van de andere restanten gebakjes gemaakt
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Gebakje met Frangipane, Slagroom en Aardbeienmousse
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Heb ook maar meteen even van de andere restanten gebakjes gemaakt
Wat een plaatje weer
Oeh ook al zo lekker! Gebruik jij gewoon zandtaartdeeg voor de bodempjes?
Oeh ook al zo lekker! Gebruik jij gewoon zandtaartdeeg voor de bodempjes?
Ik wissel ze af
Amandel boterdeeg:
250 gram bloem plus 30 gram amandelpoeder, 150 gram zachte boter, 90 gram suiker, 1 ei, snufje zout een vanille.
Boterdeeg:
Je kunt het ook maken van 250 gram bloem, 150 gram zachte boter, 100 gram suiker, 1 ei, snufje zout en vanille
Bretonse zanddeeg:
250 gram bloem plus 6 gram bakpoeder, 180 gram zachte boter, 90 gram suiker en 90 gram kandijcasconade, 1 eidooier, snufje zou en vanille
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Gebakje met Frangipane, Slagroom en Aardbeienmousse
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.