Onderwerp: FC Twente
Hallo,
Ik mocht dus een FC Twente taart maken voor een jongetje die 9 jaar werd.
Ik heb bovenop een halve voetbal gemaakt, maar kreeg steeds met decoreren zoveel condens op de taart, ging helemaal glimmen en plakken, komt dat misschien omdat er natuurlijk overal kiertjes zit van de uitgesneden vormpjes?? Ik gebruikte hiervoor ook Funcakes fondant en heb normaal Callebaut.
Normaal smeer ik af met Swiss meringue botercreme, maar een bekende van me maakt super mooie taarten en gebruikt altijd de botercreme met bloem en dan gebruikt ze de helft van de aangegeven melk, en haar taarten zijn super strak.. ik probeerde dit dus en het werd een drama haha, ( soms gaat het wel goed )mijn fondant er goed op leggen lukte ook al niet, leek wel alsof er overal lucht zat of hele zachte botercreme.
Ik probeerde hem strak te wrijven maar zag inééns wat botercreme erdoor komen, dus maar gauw gestopt, kwamen gelukking nog stroken op.
dit is het resultaat geworden, maar ging deze keer dus echt niet lekker, zo jammer want dat haalt gelijk de lol eraf en geeft zoveel stress.
Groetjes Astrid.