1

Onderwerp: Kinder bueno

Heeft er iemand al eens een vulling gemaakt van kinderbueno's?
Kwam wel een topic tegen van nog iemand die het wou proberen maar geen resultaat erbij helaas!

2

Re: Kinder bueno

Dit lijkt me ook heerlijk, ik volg mee!! :)

3

Re: Kinder bueno

daar zit een dun koekje in toch?
Lijkt mij slagroom verwarmen, bovenste, zachte deel van Bueno door de slagroom doen en smelten laten. Af laten koelen, een nacht in de koelkast is het beste, opkloppen en de verkruimelde koek erdoor spatelen.

Of anders gewoon in stukjes breken en door je botercrème kloppen.

be creative, probeer het uit en als het gelukt/mislukt is meld je dat hier  =)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

4 Laatst bewerkt door Cynthiaa1 (22-05-2015 15:06)

Re: Kinder bueno

Haha ik heb het inderdaad helemaal verkruimeld en door de warme room gespateld... Het resulaat volgt  ;)

5

Re: Kinder bueno

Ik heb het een keer in grove stukken door de vulling gedaan. Volgens mijn collega (voor wie de taart was en graag Buenovulling wilde) was het erg lekker. Ik heb toen van te voren wel van de vulling voorgeproefd, maar dus niet zelf van de taart gegeten, toen die af was. Dus dat moet nog maar 's gemaakt worden, maar dan voor ons zelf! :D :9
Overigens had ik toen de snijkanten nog wel extra in gesmolten chocola gedoopt, zodat het vocht van de vulling niet in de koek zou trekken, want dat krokante is juist zo lekker!

"Ik weet het zeker...........denk ik!"